- در صورتی که شما طلاعات کامل در مورد پیانو دارید و سال هاست که در این زمینه فعالیت می کنید، شاید خرید پیانو دست دوم برای شما مناسب باشد، البته با همراهی یک متخصص فنی. در صورتی که مبتدی هستید بهتر است از پیانوهای نو ولی با قیمت مناسب استفاده کنید. در شرایط کلی استفاده از پیانوهای دسته دوم توصیه نمی شود.
- بله از ساعت 11 الی 17 تنها شعبه خیابان مطهری خیابان لارستان روبروی کوچه بیستم پلاک 66
- میزان تمرین روزانه بستگی زیادی به وقت و توانائی هنرجو دارد. مسلماً هر چه این زمان بیشتر باشد بهتر است ولی با توجه به محدودیت هایی نظیر کمبود وقت و ظرفیت هنرجو معمولاً تمرین روزانه بین ۳۰ دقیقه تا ۲ ساعت در روز ایده آل است.
- تمرین نکردن هنرجو مطلبی تازه نیست و کم و بیش همه والدین این مشکل را تجربه می کنند. عوامل متعددی در بروز این مشکل نقش دارند که به مهم ترین آنها در زیر اشاره کرده ام: ۱- نداشتن علاقه: هنرجویانی که در سنین پائین تر یادگیری موسیقی را آغاز می کنند، گاهی در مورد یادگیری سازشان یا به طور کل یادگیری موسیقی حق انتخاب نداشته اند. این هنرجویان معمولاً تمرینات موسیقی را صرفاً با هدف جلب رضایت والدین یا مربی مربوطه اشان انجام می دهند. این کار به تدریج هنرجو را خسته و دلزده کرده و در نهایت از تمرین کردن امتناع می کنند. بهترین کار در مورد این هنرجو ها قطع کلاس وی با هماهنگی مربی و خود هنرجو می باشد. ولی پس از این کار برای بازگشت وی بهترین کار ایجاد علاقه و انگیزه در وی با روش هایی مانند بردن وی به کنسرت ها، رپرتوار های پیانو خصوصاً اجراهای هنرجویان همرده و همسن او می باشد. همیشه برای تشویق هنرجو از روشهای غیر مستقیم استفاده کنید و هیچگاه توانائی فرزندتان در اجرای پیانو را با فرزندان نزدیکان خود مقایسه نکنید. این کار می تواند برای همیشه وی را از نواختن پیانو بیزار کند. ۲- نداشتن وقت و برنامه ریزی درست: این روزها اکثر کودکان و نوجوانان برنامه های آموزشی سنگین و فشرده ای را در مدارس خود تجربه می کنند. به جز درس ها و تکالیف مدرسه، کلاس های تقویتی و جنبی خود به مقدار زیادی وقت هنرجو را در روز اشغال می کنند. گاهی دیده می شود که والدین، فرزندان خود را در چند رشته از هر یک از کلاس های هنری و یا ورزشی ثبت نام می کنند. به نظر می رسد برخی از والدین می خواهند تمامی آنچه را که در کودکی خود تجربه نکرده اند فرزندانشان انجام دهند! باید در نظر دشت که هر هنرجو از توان و ظرفیت مشخصی برای یادگیری برخوردار است و برای به دست آوردن نتایج خوب، بهتر است با کمک هنرجو برنامه ریزی مناسب تر و سبکتری برای فعالیت های جنبی وی در نظر گرفت. ۳- عدم نظارت والدین : والدین به خصوص مادر نقش بسیار مهمی در نظارت تمرینات هنرجو ایفا می کنند. از آنجا که هنرجویان اکثر زمان یادگیری موسیقی را در منزل به سر میبرند باید نظارت مناسبی از سوی والدین در مورد تمرینات وی صورت گیرد. ۴- تکالیف بیشتر از ظرفیت هنرجو: گاهی مربیان نا آگاهانه در تخمین میزان تکالیف هفتگی هنرجو اشتباه می کنند. در این گونه موارد بهتر است با مربی مربوطه در این مورد مشورت شود.
- این موضوع درست نمی باشد، این بیشتر نظر بهانه ای است تا فروشندگان بتوانند پیانوهای آکوستیک خود را به مشتریان بفروشند. فرم صحیح دست به دو عامل مهم بستگی دارد، یک، عدم آموزش مناسب و کم توجهی و عدم همکاری مناسب زبان آموز.
- با سلام پیانو دیجیتال برای شروع با پایین ترین قیمت سری p و YDP را پیشنهاد می کنیم که از امکانات بسیار بالایی برخوردار هستند برای اطلاعات بیشتر به محصولات مراجعه کنید و روی گزینه پیانو دیجیتال دیواری کلیک کنید.
- نمی توان گفت که فرا گرفتن سازی سخت است یا آسان، این موضوع خیلی بستگی به میزان تمرین و مقدار زمانی است که فرد برای آموختن صرف می کند. با توجه به اینکه در اوایل کار با پیانو فرد می تواند به راحتی آکوردهای ساده را بزند، این امر باعث می شود تا با انگیزه بیشتری کار کرده و کار با پیانو برای وی لذت بخش تر گردد.
- یادگیری نواختن پیانو بسیار به صرفه تر از آن است که شما فکر می کنید.برای یادگیری کافی است تا یک کتاب و یا فیلم آموزشی خوب تهیه کنید. تهیه دی وی دی بیشتر توصیه می شود زیرا شما به طور هم زمان می توانید یک درس را هر چقدر که دوست داردید، ببینید و گوش دهید.همچنین یادگیری به وسیله دی وی دی همانند این است که یک مدرس خصوصی به صورت 24 ساعت در روز را در اختیار دارید. کتاب های آموزشی پیانو نیز بسیار خوب می باشند. بیشتر این کتاب های آموزشی با سی دی های آموزشی عرضه می شوند که این اجازه را به شما می دهند که به درس های درون کتاب گوش دهید.
- قبل از پاسخ به این سوال باید دانست که تفاوت پیانو با سازهایی نظیر ارگ یا کیبورد در سه عامل اصلی زیر می باشد: ۱- کیفیت صدا ۲- نوع شستی ها یا کلید های پیانو ۳- محدوده صدادهی ساز در میان عوامل فوق، عامل دوم یعنی کیفیت شستی ها از همه مهمتر است. کلید های پیانو معمولاً قطور تر سنگین تر و یا بزرگ تر از کلیدهای سازهایی مانند کیبورد و یا ارگ می باشند. این عوامل موجب شده تا کلید های پیانو در مقایسه با سازهای ذکر شده سفت تر باشند. این سفتی خود می تواند عاملی مثبت در شکل گیری درست انگشتان و رسیدن به استیل درست و مناسب نواختن پیانو در نوآموز شود. به تدریج همزمان با پیشرفت هنرجو عامل سوم یعنی محدوده صدادهی ساز نیز می تواند مشکل ساز شود. بیشتر کیبورد ها از محدوده صدای ۵ اکتاو برخوردارند. این در حالیست که تقریباً همه پیانو ها دارای ۷ اکتاو می باشند. به این ترتیب کیبورد ها برخلاف پیانو ها قادر به تولید صداهای بسیار زیر و یا بسیار بم نیستند. کمپانی های تولید کننده ادوات و آلات موسیقی معمولاً برای حفظ بازار خود طیف وسیعی از سازها را تولید می کنند. در این میان، یاماها (YAMAHA) در زمینه تولید کیبورد های الکترونیکی محصولات بسیار متنوعی دارند که برخی از آنها مشکلات ذکر شد بالا را مرتفع ساخته اند. اینگونه سازها با توجه به قیمت متعادلترشان می توانند جایگزینی موقت برای یادگیری پیانو باشند ولی در نظر داشته باشید که سازهای مذکور هیچگاه نمی توانند نقش یک پیانو را حداقل در مورد عامل شماره یک یعنی کیفیت صدای ساز بازی کنند.
- در ایران به دلیل عدم وجود برنامه آموزش موسیقی در مدارس، آموزشگاه های موسیقی متولیان این امر در کشور می باشند. به دلیل محدودیت هایی که در سیستم های آموزشگاهی ایران موجود است معمولاً مدت زمان کلاس ها محدود به ۳۰ دقیقه در هفته برای هر هنرجو می شود. این مدت، حداقل زمان مورد نیاز برای آموزش موسیقی است و مسلماً در صورت افزایش این زمان مربی و هنرجو زمان بیشتری برای نتیجه گیری خواهند داشت.
- این سوال شاید شایع ترین سوال در بین علاقمندان یا نو آموزان پیانو باشد. واقعیت این است که این جواب بستگی زیادی به عوامل متعددی مانند میزان تمرین هنرجو، استعداد، روش یادگیری و مربی وی دارد. تعیین یک زمان مشخص برای یادگیری پیانو معمولاً اشتباه است. از دید من برای یادگیری ساز و به طور کل هنر نمی توان پایانی را متصور شد و هنرمند واقعی همیشه در حال یادگیریست. با این حال به طور متوسط برای یادگیری پیانو در حد پایه ای حداقل ۲ سال را باید در نظر بگیرید.
- بله. ولی گذراندن یک دوره موسیقی کودکان یا کارل ارف (Carl Orff)می تواند به طور چشمگیری زمینه یادگیری موسیقی را در آنان تقویت کند. کار کردن با کودکان زیر ۷ سال بسیار سخت و نیازمند تخصص ویژه است. به این دلیل بیشتر مربیان پیانو از آموزش این محدوده سنی امتناع می کنند. در مورد کودکانی که در سنین بسیار پائین از خود استعداد موسیقی ویژه نشان می دهند بهتر است با یک کارشناس یا مربی کارآزموده مشورت کنید. چرا که ممکن است کودکتان دارای نبوغ در زمینه موسیقی باشد.
- به طور معمول محدوده سنی 5 الی ۱۵ سال بهترین زمان برای یادگیری پیانو می باشد و هر چه سن بالاتر می رود معمولاً از بازدهی یادگیری کاسته خواهد شد. با این حال این محدوده مشخص شده می تواند فقط در حد چند عدد باشد و برای کسانی که بیشتر از ۱۵ سال دارند و حتی بزرگسالان امکان یادگیری پیانو همیشه وجود دارد. یکی از مسایلی که در افزایش یادگیری افراد محدوده ذکر شده بسیار موثر است داشتن زمان بیشتر و البته نداشتن مشغله فکری و کاری است. بیشتر کسانی که در سنین بالاتر اقدام به یادگیری موسیقی می کنند این دو عامل را بزرگترین موانع پیشرفت خود می بینند. با این حال کسانی که انگیزه و علاقه کافی، پشتکار و برنامه ریزی درست داشته باشند به راحتی می توانند یادگیری این ساز زیبا را حتی در کهنسالی آغاز کنند.
- بین 5 تا 7 سالگی